Suomalaiset järjestöt

 

Suomen pakolaisapu
Suomen Pakolaisapu tukee pakolaisia ja maahanmuuttajia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä. Tukemalla työtämme olet mukana vähentämässä köyhyyttä pitkittyneissä pakolaistilanteissa.

Nada Hope r.f
Nytte Ekmanin ylläpitämä riippumaton järjestö auttaa syyrialaisia syyrialaisten lääkäreiden ja sairaanhoitajien kautta johon hänellä on henkilökohtainen yhteys projektissa nimeltä ”Minun kotini on sinun kotisi”, jossa syyrialaisia pakolaisia toivotetaan tervetulleeksi muiden syyrialaisten koteihin.
Nada Hopeen voit ottaa yhteyttä sähköpostitse nadanytte@hotmail.com ja/tai lahjoittaa suoraan Nada Hopen tilille FI0340551020043091, kerro viestissä että haluat että rahat menevät Syyrian pakolaisten hyväksi.

 

Kirkon ulkomaanapu

Kirkon ulkomaanapu tukee syyrialaisia nuoria Jordaniassa. Za’atrin pakolaisleirillä syyrialaisnuoret saavat psykososiaalista tukea sodan aiheuttamiin traumoihin. Ulkomaanapu tarjoaa heille myös täytettä tyhjiin päiviin muun muassa sirkuskoulun ja jalkapallon harrastamisen avulla. King Abdullah Parkin pakolaisleirillä Pohjois-Jordaniassa asuville syyrialaisnuorille on järjestetty englannin opetusta, virkkaus- ja musiikkikursseja sekä parturikoulutusta.